maanantai 12. kesäkuuta 2017

Paluumuutto

Me palataan takaisin Suomeen! Meidän paluupäivä on tässä tämän vuoden puolella muuttunut useampaankin kertaan, mutta lopulta varmistui, että palaamme nyt kesäkuussa takaisin Suomeen. Mieheni on siis ulkomaankomennuksella täällä ja alunperin meidän piti viipyä vajaa vuosi, joka piteni kuitenkin lähes puoleentoista vuoteen. Minun oli tarkoitus palata takaisin töihin syyskuun alusta, joten yhdessä vaiheessa meidän oli tarkoitus viipyä täällä elokuun loppuun saakka. Kuitenkin tämä raskaus myös hieman aikaisti tuota paluupäivää, koska meillä on laskettu aika elokuun lopulla. Näin ollen sopivaksi paluukuuksi vahvistui tämä kesäkuu; näin meillä on aikaa valmistautua vauvan tuloon myös Suomen kodissamme ja laittaa kaikki valmiiksi. Onneksi raskaus onkin sujunut hyvin, eikä vauva ole ainakaan vielä näyttänyt merkkejä syntymisestään, ja toivommekin, että vauva jaksaa masussa elokuun lopulle saakka!

Viimeiset viikot Saksassa onkin kuluneet nopeasti. Aikaa on kulunut pakkailuun ja muuttokuorma saatiinkin matkaan tänään. Olemme myös viikonloput kuluttaneet ahkerasti kierrellen lähikaupunkeja ja käyneet outlet ostoksilla. On ehditty käydä mm. Metzingenissä, Stuttgartissa ja Zweibrückenissä. Lisäksi muutamat viime sunnuntait on vietetty nauttien lämmöstä maauimalassa. Meidän pikkuisen lempipuuhaa on tällä hetkellä uiminen ja vedessä leikkiminen, ja hän on aina aivan innoissaan päästessään maauimalaan. Kotona on myös usein laitettu parvekkeelle kylpy, jossa hän innoissaan leikkisi vaikka kuinka kauan. Toivotaankin, että Suomeenkin saapuisi helteet ja saisimme nauttia lämmöstä Suomessakin!

Pian on siis aika sanoa Heilbronnille heipat! Aloin pitää tästä kaupungistä koko ajan enemmän ja enemmän, joten on vähän haikea olo. Saa nähdä mitä seuraavaksi keksitään ja miten kauan Suomessa viivytään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti