maanantai 29. toukokuuta 2017

Kreetalla

Vietimme toissaviikon tosiaan Kreikan saarella Kreetalla lomaillessa. Miehelle oli kertynyt lomapäiviä, jotka piti toukokuussa käyttää pois, joten varasimme viikkoa ennen matkaa äkkilähdön. Otimmekin ensimmäistä kertaa matkan all inclusive pakettina, johon kuului siis lennot, kuljetukset hotellille ja lentokentälle, hotellimajoitus sekä kaikki ruokailut ja juomat hotellilla. Voinkin suositella all inclusivea varsinkin lapsiperheille, oli kyllä kätevää pienen lapsen kanssa!


Olen aina rakastanut matkustelua, ja joka vuosi on vähintään muutaman kerran pitänyt päästä jonkinlaiselle matkalle. Olen aiemmin suosinut omatoimimatkailua, ja varannut aina lennot ja hotellin erikseen. Muutama vuosi sitten olin ensimmäistä kertaa pakettimatkalla (tuolloinkin itseasiassa Kreikassa), mutta pakettiin kuului vain lennot, kuljetukset ja hotelli ilman ruokailuja. Toki aiemman tapainen matkustelu onnistuisi myös lapsen kanssa, mutta tällä lomalla halusimme lähinnä levätä ja nauttia lämmöstä, joten valintamme oli kyllä täydellinen! Vuokrasimme toki myös auton muutamaksi päiväksi, että pääsimme hieman kiertelemään Kreetalla ja näkemään nähtävyyksiä, mutta muuten keskityimme oleskelemaan hotellilla ja sen lähistöllä.

Meillä oli kyllä ihana loma :) Säät olivat pääasiassa hyvät ja lämpimät eikä haitannut, vaikka muutama viileämpikin päivä osui kohdallemme. Meidän tyttö oli myös aivan innoissaan kaikesta matkalla. Valitsimme lapsiystävällisen hotellin, josta löytyi lastenaltaat, leikkipuisto ja leikkihuone, sekä iltaisin minidisco. Olin jopa yllättynyt miten innoissaan pikkuinen oli kaikesta. Hän oppi nopeasti kaikkien paikkojen sijainnin, ja osoitteli innoisssan minne halusi seuraavaksi suunnata. Aamiaisen jälkeen aina osoitettiin kohti leikkipuistoa ja uima-altaita :) Hotellista löytyi myös kuntosali, sauna ja spa, joten aikuisillekin riitti tekemistä. Itse kävin loman päätteeksi span hieronnassa :)

Varasimme matkat Saksan Tuin kautta, ja meitä luultiin koko loman ajan saksalaisiksi. Ilmeisesti hotelli oli lähinnä täynnä saksalaisia, ja useat hotellin henkilökunnastakin puhuivat saksaa ja minidiscon laulutkin olivat lähinnä saksalaisia ;) Olimme kuitenkin todella tyytyväisiä hotelliin ja lomaan kokonaisuudessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti