tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kuulumisia

Olimme suunnitelleet viime viikonlopulle reissua Ranskan puolelle, mutta jouduimme muuttamaan suunnitelmia sairastumisen vuoksi. Ensin pikkuinen sairastui viikon lopulla, ja sen jälkeen mieheni ja minäkin sain lievän flunssan. Keskityttiin siis kotona oloon ja lepäilyyn, ja pikkuisen voidessa paremmin viikonloppuna käytiin vain hieman kaupungilla ja ulkoilemassa. Koko viikonlopun oli ihana ilma, mutta varsinkin sunnuntaina oli oikein kesäinen keli. Käytiin siis pienellä sunnuntaiajelulla, ihastelemasssa maisemia ja vähän puistoilemassa. Ihan kiva ja rauhallinen viikonloppu siis. Ollaankin viime aikoina taas reissailtu vähän enemmän, ja pääsiäiseksi suunnataan Suomeen, joten ehkä olikin parempi välillä viettää rauhallisempi viikonloppu.
Me ei olla viime aikoina puuhailtu mitään normaalia arkea kummempaa. On käyty harrastuksissa, tavattu kavereita ja puistoiltu. Ja nautittu tästä ihanasta Saksan keväästä, joka on kyllä yllättänyt ainakin minut. En muista, että viime vuonna olisi ollut näin lämmintä. Itseasiassa näinä päivinä tuleekin vuosi täyteen Saksassa. Muutimme tänne huhtikuun alkupuolella nimiäisten jälkeen pienen vauvan kanssa, ja nyt hän onkin jo kävelevä pikku taapero :) 

Perjantaina tosiaan suunnataan pääsiäistä viettämään Suomeen ja viivytäänkin tällä kertaa noin viikon verran. Kiva päästä taas näkemään läheisiä ja kavereita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti