sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Täällä taas :)

Täällä ollaan taas! Onkin vierähtänyt taas hetki viimeisestä kirjoituksesta. Tammikuussa sairasteltiin melko paljon ja lomailtiin myös, joten en päässyt paljoa kirjoittelemaan. Nyt kuitenkin ollaan taas kaikki terveitä (toivottavasti ollaan sairastettu kaikki taudit nyt vähään aikaan!) ja takaisin arjessa. 

Tammikuun loppupuolella matkustettiin vajaaksi viikoksi Suomeen juhlimaan pikkuisen 1-vuotissyntymäpäiviä. Meidän pikkuisesta tuli virallisesti taapero! Juhlat oli oikein mukavat ja paikalle pääsi paljon sukulaisia :) Ehdin myös nähdä viikonlopun aikana kavereita, jotka kävivät pikkuista onnittelemassa. Sitten sairastuttiinkin koko perhe, ja vietettiin koko loppuloma sisällä leväten ja toipuen. Sairastelu jatkui vielä Saksaan palatessa, ja oikeastaan vasta tämä viikko on ollut meille taas normaali arkeen paluu viikko terveenä. Eli eipä olisi ollut sen kummempia kuulumisia tänne päivitelläkään ;)
Viime viikonloppukin meni aikalailla lepäillessä, joten tänä viikonloppuna päätimme lähteä kotoa ulos. Kävimme eilen ostoksilla Metzingenin outlet-kylässä. Tarkoituksena oli käydä ostamassa pikkuiselle ensimmäiset kengät. Meidän tyttö harjoittelee kävelyä, vielä tosin tukea vasten, mutta varmasti pian oppii kunnollakin kävelemään, joten kävimme ostamassa hänelle kevättä varten muutamat lenkkarit. Voi miten söpö pikkuinen on kengät jalassaan, ja niin ison oloinen tyttö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti