tiistai 14. helmikuuta 2017

Kävelyharjoituksia

Tyttöä on selvästi alkanut kiinnostaa käveleminen yhä enemmän viimeaikoina. Brion taaperokärry on lempijuttuja tällä hetkellä ja tyttö ylpeänä työntelee kärryä äidin ja isin kehuessa :) Tyttö haluaa myös koko ajan harjoitella itse seisomista, eli nousee seisomaan tukea vasten ja päästää otteen irti. Tämäkin on alkanut sujua koko ajan paremmin, ja siitäkin tyttö on kovin ylpeä. Ihana seurata pienen kehitystä ja sitä miten hän itse tajuaa oppivansa uutta ja on uusista taidoista innoissaan :)


Neuvolan mukaan noin puolet vauvoista osaa kävellä yksivuotiaana ja puolet eivät vielä. Meidän tyttö on 12,5 kuukautta tällä hetkellä ja ilmeisesti kävelemään tulisi oppia 1,5 vuoteen mennessä (ennen kuin asiaa aletaan tutkia). Eli onhan tässä toki vielä aikaa harjoitella :)

Täällä on muuten viimeaikoina ollut melko lämpimät ilmat. Talvihaalaria ei ole tytöllä vähään aikaan enää käytetty, vaan kauppareissuille on riittänyt pelkkä kevättakki ja ulkoillessakin käytetään jo välikausihaalaria. On siis päästy jo uusia lenkkareitakin testaamaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti