tiistai 17. tammikuuta 2017

Tammikuisia kuulumisia

Täällä on palailtu arkeen joululoman jäljiltä. Itselläkin meni aika pitkään palata takaisin arkirytmiin vähän pidemmän loman jälkeen. Tyttö on loman jälkeen vielä nukkunut melko hyvin öisin, heräilee toki joitakin kertoja, mutta nukkuu edelleenkin aamuisin yhdeksään-kymmeneen. Nyt tyttö nukkuu päiskyjä pitkästä aikaa omassa sängyssä (loman jälkeen nukkunut paljon vieressäni tai vaunuissa), joten ehdin pitkästä aikaa kirjoitella.

Viime viikolla jatkui taas muskari normaaliin tyyliin ja aloitimme myös toisen uuden harrastuksen, jossa leikitään, lauletaan ja vauvat saavat välillä keskenään leikkiä ja touhuta. Pikkuinen tykkäsi kyllä kovasti, kun sai konttailla ympäriinsä ja leikkiä uusilla leluilla :) Vauvauinti meiltä loppui viime vuonna emmekä ole etsineet uutta kurssia. Ajattelin, että voisin ruveta käymään tytön kanssa silloin tällöin uimahallissa uimassa ja voimme välillä käydä koko perhe yhdessä viikonloppuisinkin, niin emme taida vauvauintia enää jatkaa. Harrastusten lisäksi ollaan tavattu äiti-vauva-kavereita, käyty kävelyillä ja leikitty kotona, eli ihan normaaleja arkisia juttuja.


Meillä tulee tosin arkeen pieni tauko, kun matkaamme vajaaksi viikoksi taas Suomeen loppuviikosta. Tytöllä on ensi viikolla ensimmäinen syntymäpäivä, ja halusimme juhlia sitä koko perheen kanssa, joten päätimme järjestää juhlat Suomessa. Eli vauhdikas ja jännittävä viikonloppu edessä, katsotaan miten pikkuinen suhtautuu ensimmäisiin juhliinsa :) Kohta meidän vauva onkin virallisesti taapero!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti