lauantai 10. joulukuuta 2016

Jouluostoksilla

Kävimme tänään tekemässä viimeisiä jouluostoksia. Nyt alkaa onneksi olla melkein kaikki lahjat hankittuna. Tosin suurimman osan (itseasiassa lähes kaikki) lahjoista hankin tänä vuonna nettikaupoista. Monet lahjat sai näin myös tilattua suoraan Suomeen eikä niitä tarvitse kuljetella sinne täältä asti. Jouluksi kun suuntaamme reilun viikon päästä Suomeen :) 

Itsellä ei säiden puolesta ole kovin jouluinen olo, tänäänkin aurinko paistoi ja lämmintä oli 5-10 astetta. Lunta täällä ei taida edes missään vaiheessa sataa. Kaupungilla ja kaupoissa tulee sen sijaan sitäkin enemmän jouluinen olo; joulumarkkinat löytyy lähes joka kaupungista ja kaikki paikat on koristeltu joulukoristein. Tänään kävimme ostoksilla Wertheimin outlet-kylässä, joka koko kylä oli täynnä joulukuusia, jouluvaloja ja muita koristeluja.


Huomenna taidamme suunnata johonkin lähikaupunkiin joulumarkkinoille. Sitten onkin edessä vielä yksi viikko normaaleja puuhailuja ennen matkaa. Odotan kyllä jo kovasti Suomen lomaa ja joulua, pian päästään näkemään taas kaikkia läheisiä Suomessa kunnolla ajan kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti