perjantai 4. marraskuuta 2016

Viikon kuulumiset

Reissusta on palattu ja kotona ollaan. Matka meni hyvin ja Praha oli kyllä kiva kaupunki, jossa pitää käydä vielä uudestaankin. Huono tuuri meillä kävi sen suhteen, että ensin pikkuiselle iski nuha matkalla ja sitten minäkin sain ensin kurkkukivun ja sitten saman nuhan kuin tyttö :( Onneksi vältyttiin kuitenkin kuumeelta ja pikkuinenkin oli tosi reipas nuhasta huolimatta. Oikestaan nuha ei häntä juuri häirinnyt, ainostaan ärsytti, kun isi ja äiti yritti niistää ja pyyhkiä nenää :D Matkan jälkeen ollaan sitten levätty tytön kanssa vain kotona ja koitettu parantua. Pikkuhiljaa aletaan olla taas kunnossa, mutta sitkeässä on kyllä tämä nuha meillä molemmilla. Päätettiinkin, että otetaan viikonloppu rauhallisemmin, lepäillään ja touhuillaan kotona ja ulkoillaan. 


Meidän tyttö on taas viime viikot ottanut kehitysaskeleita ja oppinut paljon uutta. Hän päätti ilmeisesti melkein kokonaan jättää ryömimisen välistä ja siirtyi suoraan konttaamaan. Nyt siis liikutaan eteenpäin huojuvasti kontaten. Uusi juttu on myös pystyyn nouseminen. Kaikkea tukea vasten vedetään itseä nyt ylöspäin ja pari kertaa on noustu tukea vasten jo seisomaan. Tilattiinkin tytölle Brion taaperokärry, jonka kanssa hän saa sitten opetella kävelyä kunhan on valmis :)


Suomessa on ilmeisesti sadellut tällä viikolla lunta. Olenkin ihastellut lumikuvia ja surkutellut Saksan pimeyttä. Täällä ei tosin vielä kovin kylmä ole ollut, mutta tosi pimeää täällä on. Lunta tänne ei ilmeisesti taida missään vaiheessa oikein tullakaan. Odotellaankin siis, että päästään jouluna (toivottavasti vielä) lumiseen Suomeen pulkkailemaan ja leikkimään lumeen :) No, sitä odotellessa voidaan viikonloppuna suunnatta vaikka leikkipuistoon vähän leikkimään ja keinumaan :) Palailen tänne vielä lomakuulumisten ja kuvien kanssa viikonlopun aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti