maanantai 7. marraskuuta 2016

Vanhempainvapaan loppu

Tänään on vanhempainvapaani viimeinen päivä. Kymmenen kuukautta on kyllä mennyt todella nopeasti! Meidän pikkuinen tuntuukin yhtäkkiä paljon isommalta tytöltä, kun hän konttailee kotona ympäriinsä ja yrittää koko ajan nousta tukea vasten ylös. Silti en haluaisi tyttöä vielä hoitoon laittaa, emmekä laitakaan, vaan jään hoitovapaalle häntä kotiin hoitamaan. Huomenna tosin "palaan töihin", eli pidän vähän kertyneitä lomia tähän alkuun. Olemme suunnitelleet, että tyttö laitettaisiin hoitoon ensi syksystä alkaen. Mies pitää vielä ennen tuota oman isyysvapaansa, joten minä olen hoitovapaalla todennäköisesti ensi kesään saakka. 

Viimeisen vanhempainvapaan kunniaksi ollaan touhuttu arkisia juttuja; leikitty, päiskyilty ja ulkoiltu. Joogakin peruuntui viime hetkellä tältä päivältä, joten käytiin sen sijaan sitten kävelyllä ja puistossa. Oli tosi kiva ja aurinkoinen ilma, mutta alkaa täälläkin olla jo melko kylmän tuntuista. Minullakin oli jo pipo ja toppatakki päällä eikä tullut kuuma.
Joogasta, muskarista ja vauvauinnista on nyt ollut reilun viikon tauko, kun viime viikolla täällä oli syyslomaviikko ja harrastuksetkin olivat tauolla viime viikon. Vaikka jooga jäikin tältäkin päivältä pois, niin jotenkin tuntui tänään kuin olisi itsekin ollut lomalla ja palaisi taas normaaliin arkeen. Huomenna tavataan meidän kavereita joogasta ja keskiviikkona jatkuu taas muskari. Katsotaan mitä keksitään sitten loppuviikolle ja viikonlopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti