maanantai 24. lokakuuta 2016

Viime päivinä

Meillä on ollut lauantaista asti vieraita Suomesta ja olemme touhunneet viime päivinä paljon kaikkea. Viikonloppuna kävimme Rothenburgissa ja Nürnbergissä, ja tänään on vietetty päivä Heilbronnissa. Olikin kiva käydä pikkuisen kanssa tänään iltapäivällä joogassa vähän rentoutumassa ;) 

Vieraat ovat täällä vielä muutaman päivän, joten jatketaan touhuilua vielä pari päivää. Loppuviikosta sitten lepäillään vähän ja viikonloppuna suuntaammekin sitten Prahaan pitkäksi viikonlopuksi. Ensi viikon tiistai on täällä pyhäpäivä ja miehellä on lisäksi maanantai lomaa, joten päätimme lähteä taas pienelle automatkalle :)

2 kommenttia:

  1. Hih voin kuvitella, etta siella on pieni kuhina kaynnissa ja joogahetki oli varmasti mukava rentoutus! Mukavaa viikkoa ja Prahan reissua, kuulostaa kivalta, te olette kylla tulleet touhukkaiksi Saksassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänään meidän pieni oma hetki oli muskari :D Täältä on niin hyvät välimatkat kaikkialle, niin kannattaa reissata. Ja pikkuinen kulkee vielä helposti mukana. Voi olla eri juttu, kun lähtee kävelemään ja tulee uhma ;)

      Poista