tiistai 11. lokakuuta 2016

Heidelberg

Meillä oli viime viikolla vieraita Suomesta ja päätimme lauantaina tehdä pienen reissun Heidelbergiin. Sää oli viikonloppuna sateinen, joten kiertelimme vain parisen tuntia kaupungilla ja kävimme kivassa pienessä kahvilassa juustokakuilla :) Kävimme Heidelbergissä myös keväällä toukokuussa, kun siskoni oli vierailulla luonamme. Tuolloin oli kesä vasta aluillaan ja oli ensimmäisiä lämpimiä viikonloppuja. Kuvista huomaa kyllä viime viikonlopun ja toukokuisen viikonlopun eron ;)


Heidelbergistä löytyy myös sveitsiläisen Lindt-suklaan myymälä. Toukokuisella vierailulla harmittelimme, kun oli pyhäpäivä ja liike oli suljettu. Lauantaina pitikin käydä ostamassa vähän herkkuja kotiin, Lindtin suklaat on vain niin hyviä :)

2 kommenttia:

  1. Tuo kuva, voi sita harmitusta kun liike oli kiinni silloin! Mutta minä otan kyllä mieluummin auringonpaisteen kuin suklaat, vaikka Lindt onkin kylla maailman parhaita suklaita. Onneksi sitä kyllä löytyy meiltäkin USA:ssa joka marketista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Hyvä, että löytyy sieltäkin! Mekin on tuon jälkeen käyty monessa Lindtin kaupassa eri kaupungeissa ja on aina melkein pakko ostaa vähäsen :)

      Poista