perjantai 2. syyskuuta 2016

Hampaita

Täällä taitaa olla hampaat puhkeamassa. Pikkuinen on nukkunut pari viime viikkoa taas huonommin. Matkalla tosin nukuttiin hyvin, mutta heti kotiin palatessa huononi unet. Välillä meillä on tosi huonoja öitä, niin kuin pari viime yötä. Toissa yönä mies oli työmatkalla, joten ajattelin huonon yön johtuvan myös siitä, pikkuinen kun heräili vähän väliä yöllä ja suostui nukkumaan vain vieressä. Eilen illalla tyttö huusi useamman tunnin putkeen ja hänet piti sylissä tyynnytellä uneen eikä suostunut sänkyyn ennen kuin oli täysin unessa. Senkin jälkeen heräiltiin vähän väliä ja aina sama tyynnyttely uudestaan. Tänään onneksi nukahtaminen sujui paremmin, mutta saa nähdä miten loppuyö menee. Täällä on siis tämä viikko menty aika väsyneissä tunnelmissa. 

Huonojen unien lisäksi pikkuinen selvästi haluaa pureskella kaikkea enemmän, kuolailee sekä kokeilee aina kielellään ikeniä. Alhaalla ikenissä näkyy myös pienet hampaan alut, joten pakko ne hampaat on olla puhkeamassa. Toivottavasti tämä vaihe ei kestä kauaa! Tosin aika monta hammastahan sieltä lopulta tulee, eli toivottavasti kaikki hampaat ei tule yhtä kivuliaasti!


Täällä on opittu myös jo istumaan! Tosin vielä tarvitaan hieman tukea, kun itse ei ihan pysytä vielä kovin pitkää pystyssä. Käytiin tällä viikolla ostamassa Tripp Trappiin tuo istuinosa ja siinä tyttö osaa jo hienosti itse istua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti