maanantai 8. elokuuta 2016

Metzingen

Kävimme lauantaina ostoksilla Metzingenin outlet-kylässä. Metzingenistä löytyy reilun 70 eri merkin myymälää, joissa myydään tuotteita outlet-hinnoin. Mielestäni osasta liikeistä pystyi tekemään löytöjä hyvillä hinnoilla, mutta ei hintoja kokonaisuudessaan voi tietenkään verrata esimerkiksi Yhdysvaltojen outlet-hintoihin. Lastenvaatteita ei Metzingenistä hirveästi löytynyt, muutama oma lastenvaatemyymälä tuolta löytyi sekä muutamissa myymälöissä oli myös lastenvaateosasta kuten esimerkiksi Tommy Hilfigerillä ja Ralph Laurenilla. 

Metzingenissä on kauppojen lisäksi muutama kahvila ja ravintola. Lisäksi lapsille oli muutamia leikkipuistoja ja leikkialueita. Lapsille oli järjestetty myös lastenhoitopalvelu Kids Camp, jonne pystyy jättämään 3-12-vuotiaat hoitoon perjantaisin ja lauantaisin omien ostosten ajaksi. Metzingenissä on myös lapsille omat vessat, joista löytyi lisäksi hyvät vaipanvaihtopisteet.Me matkustimme Metzingeniin omalla autolla. Paikalta löytyy niin ilmaisia kuin maksullisiakin parkkipaikkoja. Ilmaiset paikat sijaitsevat hieman kauempana kylästä. Maksullisetkin paikat olivat tosin melko edullisia, päivän maksimihinta parkille oli 4€.

Me teimme parhaimmat löydöt Adidaksen ja Niken liikkeistä. Pikkuiselle löysin mielestäni kivoimmat vaatteet Tommy Hilfigeriltä. 
Täällä meidän lähistöllä sijaitsee vielä ainakin kaksi muuta outlet-kylää, taidamme käydä nekin katsomassa joku viikonloppu.

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti