sunnuntai 7. elokuuta 2016

Formulaviikonloppu

Vietimme viime viikonlopun Hockenheimissa formulakisoissa. Asumme alle tunnin ajomatkan päässä Hockenheimista ja koska mieheni on suuri formulafani, halusi hän tietenkin mennä kisoja katsomaan. Pohdin pitkään, että lähdemmekö tyttäremme kanssa mukaan. Olen kuitenkin tyytyväinen, että lopulta päätimme lähteä mukaan. Kaikki sujui oikein hyvin ja pikkuinen jaksoi erinomaisesti mukana.


 
Olimme pikkuisen kanssa mukana lauantain ja sunnuntain. Lauantaina meillä oli mukana Emmaljungan isot vaunut, joissa tyttö nukkui tyytyväisenä päiväunia kuulosuojaimet päässä. Kisoja katselimme radan varresta hiekka- ja nurmialueella. Mukaan olimme varanneet myös viltin, jonka päällä vaipanvaihdot ja syötöt onnistuivat hyvin. Ja maitoahan tyttö sai aina halutessaan missä vain :) 


Sunnuntaina otimme mukaan matkarattaat ja kantorepun. Kisan ajan olimme kaikki katsomossa, jonne ei vaunuja saanut viedä. Lukitsimme matkarattaat lukolla katsomon edessä olevaan aitaan kisan ajaksi. Pikkuinen viihtyi osan ajasta sylissä ja osan ajasta nukkuen kantorepussa. Hän otti pienet päiväunet kisan alussa ja oikeastaan lopun ajan kuljeskelimme tytön kanssa katsomon yläosassa. Noin pieni kun ei kovin pitkää aikaa hereillä viihdy paikallaan ;)


Pelkäsin, että alueella olisi kovin paljon ihmisiä ja liikkuminen olisi vaikeaa vaunujen kanssa. Kuitenkin ihmisiä oli paljon vähemmän kuin oletin, eikä meidän oikeastaan tarvinnut missään vaiheessa edes jonottaa minnekään. Vaunujen kanssa pääsi oikein hyvin liikkumaan.Tyttö sai vielä oikein hyvin nukuttua vaunuissa, jopa paremmin kuin kotona :) Meillä oli siis oikein kiva viikonloppu! Lähtisin uudestaankin, ehkä ensi vuonna sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti